Koop nu een garagebox bij Top-Boxx

Heb je interesse in het kopen van een Top-Boxx bedrijfsunit?

Hieronder kort omschreven hoe dit in zijn werk gaat. U koopt de grond bij de notaris ( bij een park in aanbouw ) en de bedrijfsunit via Top-Boxx. Is het park al gereed dan koopt u de grond met garagebox en/of bedrijfsunit via de notaris. Ook gaat u deel uitmaken van de Vereniging van Eigenaren. Zo hoeft u niet te veel te doen, wij ontzorgen u hier volledig in, zodat u het meeste rendement uit uw investering kunt halen. U kunt natuurlijk ook een Top-Boxx voor eigen gebruik kopen.

Standaard in een garagebox

  • Geisoleerde sectionaal deur
  • 1x TL-Led verlichting met schakelaar
  • 4 Stopcontacten
  • KwH tussenmeter in centrale ruimte 
  • Dubbele ventilatie
  • Dubbele dakbedekking
  • Hemelwaterafvoer met bladvanger
  • Alarm

Waarom kopen bij Top-Boxx

Een garagebox en/of bedrijfsunitkopen is ideaal voor particulieren en bedrijven, van doe-het-zelvers, hobbyisten, starters en zzp’ers tot MKB’ers en grotere ondernemingen met een opslaguitdaging. 

Waarom kopen bij Top-Boxx?

We bieden een hoogwaardige garageboxen / bedrijfsruimten met een eigen postadres, een gemeenschappelijke sanitaire ruimte tegen een scherp huurtarief. De garagebox is uitermate geschikt als opslagruimte van uw voorraad, archief, postpakketten en drukwerk, gereedschappen of materialen. 

Een garagebox en/of bedrijfsunit kopen is perfect als u uw oldtimer, (bedrijfs)auto, bus, caravan, camper, motor of boot overdekt wil stallen. Heeft u een webshop? Koop een garagebox en/of bedrijfsunit bij Top-Boxx, zodat het online winkelassortiment en uw voorraad veilig en toegankelijk zijn voor een snelle op- en overslag. U rijdt uw auto of bus tot voor de sectionaaldeur. Voor het toenemende aantal zzp’ers en klusbedrijven biedt een garagebox en/of bedrijfsunit  huren een passende en voordelige oplossing als werkplaats en opslag van gereedschappen en werkmaterialen. Dankzij de verschillende groottes van de boxen zijn er huurmogelijkheden van 9 m2 tot 42 m2. Zowel op het park als voor de garagebox is er voldoende ruimte om te laden en lossen.

Ook als investering met een hoog rendement is de aankoop van een garagebox en/of bedrijfsunit bij Top-Boxx interessant.

×

Hallo!

klik op een van onze medewerkers voor WhatsApp of zend ons en email info@top-boxx.nl

×