Beleggen bij Top-Boxx tot wel 7,5 % netto rendement mogelijk

Top-Boxx B.V is aan het groeien. Gecontroleerd uiteraard, maar we richten ons wel op verdere uitbreiding. Daarom zijn we op zoek naar mensen en partijen die met ons willen meegroeien. Die willen investeren zonder risico te lopen, maar met een mooi resultaat. Wij bieden u namelijk een rendement tot wel 7,5% op uw geïnvesteerd vermogen. Bovendien heeft u door te investeren in onze projecten niet de problemen die gepaard kunnen gaan met beleggingen in aandelen, vastgoed, obligaties, een maatschap of CV. Stuk voor stuk beleggingsvormen met forse transactiekosten en een hoge mate van afhankelijkheid van de expertise van de beheerder(s).Wij garanderen een rendement tot 7,5% op uw ingelegd vermogen. Geen moeilijke constructies, geen investeringen in een CV waarin u met anderen risico’s loopt. Niet de belofte van hoge rendementen die u toch niet krijgt!

Contact opnemen

Waarom investeren in een garagebox van Top Boxx?

 • Een duurzame investering van hoogwaardige materialen 
 • Goede Locaties
 • Grote kans op waardestijging
 • Onderhoudsvrij, dus minimalen onderhoudskosten
 • Onderhoud en beheer geregeld in de VvE
 • Netto rendement mogelijk tot wel 7,5%
 • Aantrekkelijke koopsommen v.o.n.
 • Reële kans op waardestijging in de toekomst 
 • Vrij verhandelbaar zonder looptijd of beperking 
 • Verhuurbaarheid voor een zeer ruime doelgroep
 • Volledig vrijheid om het verhuurbeheer eenvoudig zelf te doen of uit te besteden
 • Top-Boxx is een betrouwbare partner met een bezeten concept

A title

Image Box text

Wat bied Top-Boxx, tevens voor een brede doelgroep

Top-Boxx voorziet bedrijven en particulieren van een beveiligd terrein met bedrijfs-, werk-, opslag en stallingsruimten in de vorm van bedrijfsunits / garageboxen. De prefab betonnen bedrijfsunits / garageboxen hebben verschillende afmetingen, zijn voorzien van een scala aan faciliteiten en hebben ieder een eigen postadres. Elk park is voorzien van toilet, wasbak en wateraansluitingen. De veiligheid op het park is van een zeer hoog niveau.

Investeren in deze vorm van vastgoed speelt helemaal in op het groeiende aantal zzp’ers en mkb’ers die behoefte hebben aan betaalbare zelfstandige bedrijfsruimtes. Onder klusbedrijven bestaat een grote vraag naar veilige opslag van gereedschap en machines en er zijn internetondernemers die behoefte hebben aan goede magazijnruimte voor hun voorraad. Ook zoeken steeds meer zelfstandigen in de bouw en techniek ruime werkplaatsen om hun opdrachten voor te bereiden. Daarnaast zijn er veel particulieren die op zoek zijn naar een bedrijfsruimte / garagebox om bijvoorbeeld een klassieke auto te parkeren of omdat ze wat extra ruimte zoeken om te klussen of voor opslag.

Dé garageboxen van Top-Boxx

Deze zijn een uitstekende investering. Aangezien spaarrekeningen steeds minder spaarrente opleveren zoeken investeerders naar alternatieven met een interessanter rendement. Het investeren in een bedrijfsunit / garagebox is door het hoge rendement een zeer gunstig alternatief met een relatief lage instapdrempel ten opzichte van andere vastgoedbeleggingen.

Steeds meer mensen ontdekken deze nieuwe manier van beleggen en besluiten om één of meerdere bedrijfsunits / garagebox(en) te kopen. De verhuur van een bedrijfsunit / garagebox geeft een stabiel maandelijks inkomen. Daarnaast biedt een garagebox heel wat voordelen ten opzichte van andere vastgoedinvesteringen. Bent u recent ook op het idee gekomen om een bedrijfsunit / garagebox te kopen als belegging? Dan bent u bij Top-Boxx aan het juiste adres!

Contact opnemen

A title

Image Box text