Veelgestelde vragen

Huren

Niet iedereen heeft de financiële middelen om een garagebox en/of bedrijfsunit te kopen. Het kan ook zijn dat u een tijdelijke oplossing zoekt voor extra (bedrijfs)opslagmogelijkheden. In dat geval is het huren van een garagebox / bedrijfsruimte bij Top-Boxx de oplossing. Onze garageboxen en/of bedrijfsunits zijn multifunctioneel, veilig, flexibel en voordelig. Dankzij ons concept kunnen de garageboxen en/of bedrijfsunits zowel individueel als gekoppeld gehuurd worden.

Uw gehuurde garagebox en/of bedrijfsunit is van hoge kwaliteit, staat op een uitstekend beveiligd terrein, heeft een eigen huisnummer en postbus en is 24/7 bereikbaar. Het park is verlicht, heeft alle nodige voorzieningen en een ideale bereikbaarheid. Ook op het park en voor de garagebox en/of bedrijfsunit is er alle ruimte om te laden en lossen en kunnen praktisch alle voertuigen makkelijk keren.

Of u uw garagebox en/of bedrijfsunit nu gebruikt als stalling, opslag, webshop voorraad of als werkplaats; alles is mogelijk in de garageboxen / bedrijfsruimten van Top-Boxx. Gezien de grote vraag blijven wij jaarlijks parken toevoegen zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen aan extra opslagruimte.

  • Geisoleerde sectionaal deur
  • 1x TL-Led verlichting met schakelaar
  • 4 Stopcontacten
  • KwH tussenmeter in centrale ruimte 
  • Dubbele ventilatie
  • Dubbele dakbedekking
  • Hemelwaterafvoer met bladvanger
  • Alarm

We bieden een hoogwaardige bedrijfsruimte met een eigen postadres, een gemeenschappelijke sanitaire ruimte tegen een scherp huurtarief. De garagebox en/of bedrijfsunit is uitermate geschikt als opslagruimte van uw voorraad, archief, postpakketten en drukwerk, gereedschappen of materialen.

Een garagebox en/of bedrijfsunit huren is perfect als u uw oldtimer, (bedrijfs)auto, bus, motor of boot overdekt wil stallen. Heeft u een webshop? Huur een garagebox en/of een bijdrijfsunit bij Top-Boxx, zodat het online winkelassortiment en uw voorraad veilig en toegankelijk zijn voor een snelle op- en overslag. U rijdt uw auto of bus tot voor de garagedeur. Voor het toenemende aantal zzp’ers en klusbedrijven biedt een garagebox huren een passende en voordelige oplossing als werkplaats en opslag van gereedschappen en werkmaterialen. Dankzij de verschillende groottes van de garageboxen zijn er huurmogelijkheden van 9 m2 tot 120 m2.

De minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar, voor bedrijfsunits is dat mimimaal 2 jaar. De opzegtermijn en borg zijn beide 3 maanden. Maandelijks brengen wij een laag bedrag aan service kosten in rekening, voor o.a het schoonhouden van de toiletten, terrein onderhoud en terrein beveiliging.Ook hanteren wij een voorschot voor de electra. Dit zal op het einde van het jaar worden verrekend door middel van een tussenmeter.

Kopen

Hieronder kort omschreven hoe dit in zijn werk gaat. U koopt de grond bij de notaris ( bij een park in aanbouw ) en de bedrijfsunit via Top-Boxx. Is het park al gereed dan koopt u de grond met garagebox en/of bedrijfsunit via de notaris. Ook gaat u deel uitmaken van de Vereniging van Eigenaren. Zo hoeft u niet te veel te doen, wij ontzorgen u hier volledig in, zodat u het meeste rendement uit uw investering kunt halen. U kunt natuurlijk ook een Top-Boxx voor eigen gebruik kopen.

We bieden een hoogwaardige garageboxen / bedrijfsruimten met een eigen postadres, een gemeenschappelijke sanitaire ruimte tegen een scherp huurtarief. De garagebox is uitermate geschikt als opslagruimte van uw voorraad, archief, postpakketten en drukwerk, gereedschappen of materialen.

Een garagebox en/of bedrijfsunit kopen is perfect als u uw oldtimer, (bedrijfs)auto, bus, caravan, camper, motor of boot overdekt wil stallen. Heeft u een webshop? Koop een garagebox en/of bedrijfsunit bij Top-Boxx, zodat het online winkelassortiment en uw voorraad veilig en toegankelijk zijn voor een snelle op- en overslag. U rijdt uw auto of bus tot voor de sectionaaldeur. Voor het toenemende aantal zzp’ers en klusbedrijven biedt een garagebox en/of bedrijfsunit huren een passende en voordelige oplossing als werkplaats en opslag van gereedschappen en werkmaterialen. Dankzij de verschillende groottes van de boxen zijn er huurmogelijkheden van 9 m2 tot 42 m2. Zowel op het park als voor de garagebox is er voldoende ruimte om te laden en lossen.

Ook als investering met een hoog rendement is de aankoop van een garagebox en/of bedrijfsunit bij Top-Boxx interessant.